Tuinontwerp

Het maken van een tuinontwerp vormt de basis voor uw nieuwe tuin. In een voorgesprek kunt u al uw wensen en ideeën kenbaar maken ten aanzien van plantmateriaal, klinkers en tegels voor verharding, omheining, tuinsfeer enzovoorts.

Misschien kiest u voor een Buxustuin, rotstuin, heidetuin of een vijvertuin met een waterval of wilt u juist liever een onderhoudsarme tuin met een natuurlijke beplanting van bodembedekkers. We zullen veel informatie geven over wat er zoal mogelijk is en over de voor- en nadelen van diverse materialen.

Wij bekijken met u de situatie ter plekke; wat is de kwaliteit van de grond, de stand van de zon voor het terras, waar vrij zicht moet blijven en waar juist beschutting moet komen e.d. Indien nodig vragen we gegevens op bij de gemeente, kadaster e.d. Kortom, samen met u zoeken wij naar praktische oplossingen bij het realiseren van uw tuinplan, en doen u een offerte binnen het beschikbare budget. Zelf meewerken behoort uiteraard ook altijd tot de mogelijkheden. Uw tuin kan ook in fasen worden aangelegd om zo de kosten te spreiden over een langere periode.

Ook voor een bestratings- of beplantingsplan kunt u bij ons terecht.