Tuinaanleg

Bij een nieuw huis maakt een vakkundig aangelegde tuin het geheel compleet. Een tuin waarin door alle seizoenen heen wat te beleven is. Bent u tevreden over het ontwerp dat wij gemaakt hebben? Heeft u een eigen ontwerp? Dan kan uw tuin aangelegd worden. Van het grondwerk tot en met de beplanting, wij kunnen alles voor u doen.

Bij het grondwerk zoals aan en afvoeren van grond, het uitzetten van zandbedden voor de bestratingen, spitten, frezen, drainage aanbrengen krijgen we versterking van een ervaren kraanmachinist. Grondverbetering in de vorm van een goede bemesting kan gegeven worden en soms is een radicale onkruidbestrijding noodzakelijk.

In samenwerking met een bestratingsbedrijf verzorgen we alle mogelijke sierbestratingen voor terrassen, paden en de oprit. Bij een sterk talud kunnen trappen of gemetselde muurtjes uitkomst bieden.

Dan kan de beplanting worden aangebracht: hagen, bomen en heesters, rozen en klimplanten en als laatste de borders met vaste planten, kruiden en een- en tweejarigen, waarbij de bollen niet vergeten worden. Hierna wordt het gazon ingezaaid of kunnen er graszoden worden gelegd afhankelijk van de situatie en het jaargetijde.

Ook hebben wij veel ervaring met de aanleg van vijvers, zowel voorgevormd als van vijverfolie of rubber. In bepaalde situaties is zelfs een natuurlijke vijver heel goed mogelijk!

Voor het plaatsen van een schutting, een tuinhuisje, een tuinkas, een prieeltje, een pergola of een rozenboog of een vlonder kunt u ook bij ons terecht. Of een aantrekkelijke speelhoek voor de kinderen.